Vergaderingen

Om samen na te denken en tot een concreet plan te komen vergaderd de Jongerenraad een keer in de maand. Deze vergaderingen vinden plaats in De Werf in Woudrichem of in het gemeentehuis in Almkerk. Daarnaast spreken de projectgroepen afzonderlijk nog met elkaar af buiten de algemene vergadering.

Tijdens de maandelijkse algemene vergadering praten en discussiëren wij met elkaar over interessante onderwerpen die jongeren aangaan. Dit doen we aan de hand van de agenda die voor elke vergadering wordt opgesteld. Samen vergaderen klinkt misschien niet uitnodigend als jongere zijnde. Dit is absoluut niet waar! De Jongerenraad is juist sterk doordat er verschillende meningen zijn en daardoor samen tot een goed idee komen.

De vergaderingen kunnen worden bijgewoond door iedereen. Het is daarvoor wel verplicht om de Jongerenraad daarvoor tijdig te informeren, in verband met de ruimte. Zo kunnen wij daar rekening mee houden. Begintijd voor de vergaderingen zijn altijd om 19:30 en vinden plaats in de eerste week van de maand op maandag.

In onderstaande kalender is het voorlopige vergaderschema te zien.