Alma van Loenen

Leuk dat je mijn profiel bekijkt. Ik zal mij eens voorstellen. Mijn naam is Alma van Loenen, ik ben 19 jaar oud en ben woonachtig in Woudrichem. Recentelijk heb ik mijn VWO diploma behaald. De komende tijd zal ik veel door Europa gaan reizen waarnaast ik me ga richten op mijn nieuwe doelen.

In 2014 heb ik mij aangesloten bij de jongerenraad van gemeente Woudrichem. Deze heeft daarna nog ander half jaar bestaan, daarna is zij overgegaan in jongerenraad Going4OneAltena. Na de fusie van de gemeenten is de naam in Going4Altena veranderd.

Een van mijn interesses is politiek en wil hier later dan ook wel mijn beroep van te maken. De jongerenraad biedt een mooie manier om kennis te maken met lokale politiek. Een mooie stap in die richting, daarnaast wordt Altena een stukje mooier gemaakt namens de jongeren.

Ik ben actief bij een aantal projectgroepen, dit zijn oude projecten die meer op de achtergrond lopen en nieuwere projecten die we nog aan het ontwikkelen zijn. Ook ben ik actief bij de commissie PR. Bij PR is mijn voornaamste taak het onderhouden van de website.

Geef een reactie