Bram de Keijzer

Ik ben Bram de Keijzer, een gedreven en ambitieuze 20-jarige uit Woudrichem. Als jonge ondernemer ben ik gepassioneerd door de wereld van ondernemen en de mogelijkheid om positieve verandering teweeg te brengen. Ik hecht veel waarde aan gemeenschapsbetrokkenheid en wil graag mijn bijdrage leveren aan het verbeteren van de gemeente Altena.

Met mijn energieke en proactieve houding ben ik voortdurend op zoek naar manieren om Altena te laten bloeien. Momenteel vervul ik met trots de rol van voorzitter bij de jongerenraad van Altena, waar ik nauw samenwerk met andere jongeren en de gemeente om de stem van de jongeren in onze gemeenschap te vertegenwoordigen.

Daarnaast zet ik me met overtuiging in voor het creëren van huisvestingsmogelijkheden. Ik geloof sterk dat toegankelijke en betaalbare huisvesting essentieel is voor een bloeiende gemeenschap. Mijn doel is om ervoor te zorgen dat iedereen in Altena een plek heeft waar ze zich thuis kunnen voelen en hun volledige potentieel kunnen benutten.

Ik kijk er enorm naar uit om onze gemeenschap te versterken. Samen kunnen we Altena laten groeien en bloeien, en een blijvende positieve impact creëren.