Stijn Visser

Hallo, mijn naam is Stijn Visser. Ik ben 22 jaar en woon in Werkendam. Op dit moment zit ik in mijn laatste jaar van de studie Bedrijfskunde op Avans in Breda. Naast mijn opleiding ben ik drie dagen werkzaam bij Blankers & Van Vark in Werkendam. Ik ben in mijn vrije tijd veel te vinden bij Kozakken Boys. Zelf voetballen en training geven aan jongere teams is een van mijn hobby’s, dit combineer ik al meer dan zeven jaar.

Via voormalig leden Jacco en Koen en huidig bestuurslid Ralph ben ik uitgenodigd om in 2020 te komen kijken bij de Jongerenraad. Na een interessante kennismaking heb ik besloten mij ook actief te willen inzetten voor de Jongerenraad. Jongeren een stem geven in de politieke besluitvorming en hen op een actieve manier vertegenwoordigen vind ik een mooi streven waar ik mij graag voor wil inzetten.

Geef een reactie